Nyitólap
Kapcsolat
Menü
Nyitólap
Kapcsolat
+36 20 361-3747/ laskagombafarm@gmail.com
Bejelentkezés
Regisztráció
Kedvenceim
A kosár üres
Nyitólap
Termékek
Kiemelt termékek
Útmutató
Szállítás
Akciók
Kapcsolat
Információk
Szállítási feltételek
Adatvédelem
Vásárlási feltételek
Rólunk
Menü
Nyitólap
Útmutató
Szállítás
Akciók
Kapcsolat
Információk
Szállítási feltételek
Adatvédelem
Vásárlási feltételek
Rólunk
Termékek
Kiemelt termékek
✖
Kereső
Kategória...
Kiemelt termékek
Keresés
Termékeink
Kiemelt termékek
Hírlevél
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.
Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.
Híreink
Recept
2024-02-18 17:25
Savanyúság!
2024-02-18 17:25
Tovább
Gyakori kérdések
2024-02-18 16:00
Gyakori kérdések
2024-02-18 16:00
Tovább
Hírarchívum
Vásárlói fiók
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Belépés
Megosztás
Recept
2024-02-18 17:25
HOZZÁVALÓK 1 kg laskagomba 1 tk só 1,5 dl fehérborecet 1 csipet cukor 1 csokor tárkony 10 szem bors 1 cm friss gyömbér 1 kis üveg (száras) kapribogyó 3 tk hidegen sajtolt olaj Hirdetés ELKÉSZÍTÉS A laskagombát konyhai papírtörlővel letisztogatjuk, és egyforma darabokra vágjuk. Egy edényben 1 l vizet elkeverünk a sóval, az ecettel és a cukorral. A leöblített tárkonnyal együtt felforraljuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a borsot, a feldarabolt gyömbért, valamint a kapribogyót. A gombát visszatesszük a lébe, 10 percig főzzük, végül fedő alatt marinírozzuk 1 napig. A gombát kivesszük a főzetből, kihűtjük, és elosztjuk az üvegekben. Az újraforralt levet a gombára merjük. A tetejére csorgatjuk a felforrósított olajat, és az üvegeket lezárjuk.
2024-02-18 17:25
« Vissza
Hírarchívum »